Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Zeilles Optimist Gevorderden

De cursus Optimist gevorderden is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die de beginselen van het zeilen van de cursus Optimist beginners grotendeels beheersen.

Volwassenen Laser Wedstrijdzeilen

Hier leer je alles over zeiltrim, de boot sneller varen, wedstrijdstrategieën en vergevorderde maneuvers. De les wordt gegeven op woensdag door Matthijs aan wie je elke vraag kwijt kan.

$60 – $85

Zeilles Optimist Beginners

Op het veilige en mooie water van de Gaasperplas leer je de basistechnieken in een jeugdzeilboot (Optimist). Tijdens de zeillessen leer je, hoe je de boot moet klaarmaken en afbouwen (op en aftuigen), waar de wind vandaan komt en hoe je deze gebruikt bij het zeilen.

Zeilles Optimist Beginners

Zeilles Optimist Gevorderden

Zeilwedstrijden

Het bestuur heeft besloten de laatste wedstrijddag niet te laten doorgaan, uiteraard wegens de Corona maatregelen van het kabinet.