Veel faciliteiten

Vanuit het clubhuis kun je direct in de toerboot stappen om op het schoonste natuurwater in Nederland – de Gaasperplas – te varen. Of stap in een (verenigings) boot voor een training. Meer zin in een wedstrijdje? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Na alle activiteit kun je lekker douchen, omkleden en samen met andere leden een gezellig drankje doen in ons clubhuis of op ons terras.

Gezellige bar

ZVG heeft een zeer actieve barcommissie. Gedurende het seizoen is de bar elke vrijdagavond en zondagmiddag geopend voor een hapje en een drankje. In de winter maanden is de bar elke eerste vrijdag van de maand open.

Themafeesten

Daarnaast worden er nog veel themafeesten georganiseerd. Smakelijke barbeques, Pubquiz avonden, Jazz at the Gaasperplas enz, enz. Toegankelijk voor leden en niet-leden. Soms wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Picknicken

Leden mogen natuurlijk ook gewoon eten en drinken meenemen en lekker picknicken in de prachtige kom van onze haven. De picknick tafels staan klaar. Maar je mag ook lekker in het gras zitten.

Voor Leden

Ben je langer dan een jaar lid? Dan mag je het clubhuis ook gebruiken voor feesten en partijen.

LIDMAATSCHAP

ZVG is een actieve vereniging met ruim 150 leden. Als lid van deze gezellige vereniging kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Ook kun je dan meedoen aan wedstrijden, een ligplaats of verenigingsboot huren of je opgeven voor de zeillessen.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 80 per jaar. Nog geen lid? Schrijf je dan nu in.

Toevoegen aan winkelwagen