HAVEN

& STALLING

Home/Haven

Haven en voorzieningen

De vereniging beschikt over een eigen terrein met ligplaatsen in het water en op de wal voor zeilboten, surfplanken en kano’s. Ook zijn een opslagloods, trailerhelling en botenlift aanwezig.

Uiteraard is er ook een ruime kleedkamer met lockers, toiletten en douches.

Ligplaatsen

Op het terrein en in de haven zijn voor onze leden ligplaatsen te huur. Er is ook plaats voor een eventuele trailer.

Toegangssleutel

De leden kunnen een sleutel voor de toegang (hek) tot het terrein verkrijgen tegen betaling van €12,-. Deze sleutel geeft tevens toegang tot de kleedruimte, douche, toiletten en tot de opslagloods.

LIDMAATSCHAP

Alleen leden kunnen een ligplaats huren bij Zeilvereniging Gaasperplas (ZVG) . Nog geen lid?

ZVG is een actieve vereniging met ruim 200 leden. Als lid van deze gezellige vereniging kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Ook kun je dan meedoen aan wedstrijden, een verenigingsboot huren of je opgeven voor de zeillessen.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 74,- per jaar. Nog geen lid? Meld je dan via onderstaande knop aan.