Zeillessen
Zomerkampen
Korting Decathlon

Zeillessen

Het jeugdzeilen zit al een aantal jaren in de lift. Elk jaar breiden we uit en ook dit jaar hebben we onze capaciteit uitgebreid waardoor we nu in staat zijn zeilles te geven aan klassen tot wel 19 cursisten groot. Met ons instructeursteam kunnen we nu ook elke dag van de week (zelfs meerdere) zeillessen geven.

De zeillessen voor het seizoen 2018 zijn inmiddels in volle gang.
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Adres: Langbroekpad 1 (westzijde Gaasperplas). Meer informatie via jeugdzeilen@zeilvereniging-gaasperplas.nl of [06-22386375].
De kosten van de zeillessen zijn €85,- (€45,00 voor 10 lessen en €40,00 voor een jaar
jeugdlidmaatschap)

Zomerkampen 2018
We organiseren weer twee jeugdkampen deze zomer voor kinderen van 8 t/m 12 jaar:
Kamp 1: van 23 tot en met 27 juli ( Vol )
Kamp 2: van 27 augustus tot en met 31 augustus ( Vol )

De kampen zijn gevuld met (uiteraard) zeilen en andere activiteiten op en in het water.
Voor iedereen die (nog beter) wil leren zeilen. We starten in de ochtend om 9.00 uur
en eindigen om 16.30 uur. Slapen doe je gewoon thuis.

Korting Decathlon

Wij hebben een samenwerking met Decathlon. Jeugdleden krijgen 10% korting op zeilspullen van Tribord (geen korting op korting en — alleen met de Decathlon sportpas die je in de winkel kunt aanmaken).

Ga met de mail die je hierover hebt ontvangen via de jeugdcommissie naar de klantenservice om te betalen en daar wordt de 10% korting verwerkt.