Nieuws


Nieuw contract met GGA

Goed nieuws: Na een langslepende periode van overleg en bureaucratische procedures, hebben we nu dan eindelijk defitieve zekerheid. Onlangs ontvingen wij het getekende contract met GGA, Groen Gebied Amstelland. De nieuwe pachtperiode is 10 jaar.


Oproep opslag loods

De spullen in de loods zijn rommelig opgeslagen. Daardoor zijn we het overzicht kwijt en gaan we De Loods opruimen.

Dat doen we op zaterdag 21 juli. Vervolgens ruimen we De Loods ordelijk in met alleen masten en andere spullen die zijn voorzien van een kaartje met naam.

Dus masten en andere materialen die niet zijn voorzien van een naamkaartje blijven buiten De Loods. Deze blijven dan voor een bepaalde periode nog wel beschikbaar om opgehaald te worden door de eigenaar.


Zondag 17 juni – Vaderdag BBQ

In samenwerking met Nellestein organiseren wij zondag 17 juni 2018 een gezellige
Vaderdag BBQ. De barbeque begint om 15:00 uur en eindigt om 18:00 uur.

Er wordt een kleine bijdrage voor het eten gevraagd. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan activiteitennellestein@gmail.com onder vermelding van Vaderdag BBQ, uw naam en telefoonnummer.


Zondag 17 juni – Wedstrijden Jeugdzeilen

Voor wie?
Iedereen die zeilles heeft kan meedoen aan de wedstrijden, behalve de kinderen die voor het 1e jaar zeilles hebben (die mogen vanaf volgend jaar meedoen). Als je dit jaar voor de 1e keer in een Laser les hebt, dan zeil je de wedstrijd nog in een Optimist.

Aanvang en einde wedstrijden
De 1e wedstrijd begin om 13:00 uur. Zorg dat je om 12:00 uur aanwezig bent om je boot op te tuigen, de baan te bekijken en je wetsuit en zwemvest aan te trekken. Afhankelijk van het weer worden er 3 of 4 wedstrijden gevaren en eindigt de middag rond 17.30 uur.

En verder
1. Voor elk niveau zeil-groep valt een prijs te winnen!
2. Je hoeft je niet op te geven. Je kan je gewoon rond 12:00 uur melden;
3. Aan de deelname en het gebruik van een verenigingsboot zijn geen kosten verbonden.


Korting Decathlon Jeugd

Wij hebben een samenwerking met Decathlon. ¬†Jeugdleden¬†krijgen 10% korting op zeilspullen van Tribord (geen korting op korting en — alleen met de Decathlon sportpas die je in de winkel kunt aanmaken).

Ga met de mail die je hierover hebt ontvangen via de jeugdcommissie naar de klantenservice om te betalen en daar wordt de 10% korting verwerkt.