Recreatief & Sportief

Zeilen bij ZVG kan zowel recreatief als sportief.

Recreatief door lekker te varen met je eigen boot of de verenigingsboot op de Gaasperplas of door het volgen van zeillessen.

Sportief door deel te nemen aan de wedstrijden die wij om de week op zondag organiseren. Of door het volgen van de lessen voor de wedstrijdzeiler.

De Gaasperplas

Zeilen doen we op de Gaasperplas, één van de mooiste stukjes natuur in de directe nabijheid van Amsterdam. Je kunt er zwemmen, fietsen, wandelen en zeilen.

De Zeilvereniging Gaasperplas met haar prachtige clubhuis is een perfecte uitvalsbasis voor dit alles.

Werkplicht

Wij zijn een vereniging met werkplicht: doordat iedereen van tijd tot tijd zijn steentje bijdraagt houden we de kosten laag en blijven onze faciliteiten in goede staat.

Zeillessen

Voor een goede start organiseren we voor de beginnende zeiler beginnerscursussen. Voor de gevorderde zeiler bieden we cursussen aan waarin wedstrijdtechnieken en zeiltrim worden behandeld. De zeillessen kun je volgen in je eigen boot of een verenigingsboot.

Veel faciliteiten

Vanuit het clubhuis kun je direct in de toerboot stappen om op het schoonste natuurwater van Nederland te varen. Of stap in een (verenigings) boot voor een training. Meer zin in een wedstrijdje? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Na alle activiteit kun je lekker douchen, omkleden en samen met andere leden een gezellig drankje en hapje doen in ons clubhuis of op ons terras.

Picknicken

Leden mogen natuurlijk gewoon eten en drinken meenemen en lekker picknicken in de prachtige kom van onze haven. De picknick tafels staan klaar. Maar je mag ook lekker in het gras zitten.

Meer informatie over data, cursus-schema en inschrijving op deze pagina.

LIDMAATSCHAP

ZVG is een actieve vereniging met ruim 200 leden. Als lid van deze gezellige vereniging kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Ook kun je dan meedoen aan wedstrijden, een ligplaats of verenigingsboot huren of je opgeven voor de zeillessen.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 77 per jaar. Nog geen lid? Schrijf je dan nu in.

Toevoegen aan winkelwagen