Actieve vereniging

Zeilvereniging Gaasperplas (ZVG) is een actieve vereniging met ruim 200 leden.

De club biedt de mogelijkheid om in een leuke omgeving op vele manieren bezig zijn met de zeilsport en hiermee de diversiteit van de zeil sport te ontdekken, te leren en te beoefenen. Dit doen we al sinds 1981.

De Gaasperplas

Zeilen doen we op de Gaasperplas, één van de mooiste stukjes natuur in de directe nabijheid van Amsterdam. Je kunt er zwemmen, fietsen, wandelen en zeilen.

De Zeilvereniging Gaasperplas met haar prachtige clubhuis is een perfecte uitvalsbasis voor dit alles.

Recreatief & Competitief

Zeilen bij ZVG kan zowel recreatief als competitief.

Recreatief door lekker te varen met je eigen boot of de verenigingsboot op de Gaasperplas of door het volgen van zeillessen.

Competitief door deel te nemen aan de wedstrijden die wij om de week op zondag organiseren. Of volg de lessen voor de wedstrijdzeiler.

Voor iedereen

Zeilen kan op alle niveaus, van beginner tot pro, van jong tot oud.

Voor een goede start organiseren we voor de beginnende zeiler beginnerscursussen. Voor de gevorderde zeiler bieden we cursussen aan waarin wedstrijdtechnieken en zeiltrim worden behandeld.

Ook voor de jeugd

De ZVG heeft een aanzienlijk hoeveelheid jeugdige leden, want zeilen is leuk, afwisselend en spannend.

Speciaal voor de jeugd zijn er twee cursussen beschikbaar. Deze zeillessen zijn geschikt voor kinderen van 7 tot ongeveer 17 jaar met een zwemdiploma A of hoger:

Veel faciliteiten

Vanuit het clubhuis kun je direct in de toerboot stappen om op het schoonste natuurwater van Nederland te varen. Of stap in een (verenigings) boot voor een training. Meer zin in een wedstrijdje? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Na alle activiteit kun je lekker douchen, omkleden en samen met andere leden een gezellig drankje en hapje doen in ons clubhuis of op ons terras.

Picknicken

Leden mogen natuurlijk gewoon eten en drinken meenemen en lekker picknicken in de prachtige kom van onze haven. De picknick tafels staan klaar. Maar je mag ook lekker in het gras zitten.

Werkplicht

Wij zijn een vereniging met werkplicht: doordat iedereen van tijd tot tijd zijn steentje bijdraagt houden we de kosten laag en blijven onze faciliteiten in goede staat.

LIDMAATSCHAP

ZVG is een actieve vereniging met ruim 200 leden. Als lid van deze gezellige vereniging kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Ook kun je dan meedoen aan de wedstrijden, een ligplaats of verenigingsboot huren of je opgeven voor de zeillessen.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 77 per jaar. Nog geen lid? Schrijf je dan nu in.

Inschrijven